spot_img
HomeKryesoreBilanci i veprimeve të pakoordinuara në veri

Bilanci i veprimeve të pakoordinuara në veri

Bilanci i veprimeve të pakoordinuara në veri: Rritja dhe fuqizimi i EULEX-it.
Në vend të përmbylljes së misionit të EULEX-it, ky mision është rritur dhe fuqizuar.
• Rriten trupat e EULEX-it dhe KFOR-it në veri,
• Zvogëlohet prania e Policisë së Kosovës.
spot_img

latest articles

explore more