spot_img
HomeDebate të Sigurisë“Beteja e Kosovës” – lufta ruse kundër Perëndimit dhe Kosovës

“Beteja e Kosovës” – lufta ruse kundër Perëndimit dhe Kosovës

“Beteja e Kosovës” – lufta ruse kundër Perëndimit

Fitorja e parë në Luftën Hibride të Rusisë ndaj Perëndimit në Ballkan, në shekullin e 21-të, ishte pikërisht Kosova.

Raporti i senatorit zviceran në Këshillin e Evropës, Dick Marty, ndërtoi një pamje të rreme dhe krejtësisht dezorientuese në raport me Kosovën, të vërtetën e popullit të Kosovës, si dhe ndërhyrjen humanitare të Perëndimit për të shpëtuar popullin e Kosovës dhe për të ndalë gjenocidin e Serbisë.

Kosova mbeti edhe më tutje target thelbësor i Rusisë në Ballkan për të luftar Perëndimin, ndihmuar mashën e vet – Serbinë, dhe për të konfuzuar të vërtetat historike.

Burim Ramadani

 

spot_img

latest articles

explore more