spot_img

Burim Ramadani

Indikacione serioze për kërcënime të sigurisë

Indikacione serioze për synime destabilizuese nga Serbia brenda Kosovës. Bratisllav Dikiq, i ndihmuar edhe nga Milan Radojiçiq, duket të jenë autorizuar nga struktura shtetërore të Serbisë për të tensionuar situatën sidomos në veri të Kosovës. Tensionimi i situatës së sigurisë duket...

Serious indications on security threats

Serious indications of destabilizing intentions from Serbia inside Kosovo. Bratislav Dikic, also assisted by Milan Radojicic, seems to have been authorized by the state structure of Serbia to tense the situation, especially in the north of Kosovo. The tension in the...

Will Ukraine war end before 2025?

In this traumatic period, more than ever Russia tries to expand conflict zones in Western Balkans, mainly through Russian Proxy – Serbia! https://youtu.be/QNm7mf3jy7k?si=OjkdFfF2UmJ2d09l   Will Ukraine War end before 2025? In this traumatic period, more than ever Russia tries to expand conflict zones in Western...

Operacionet Influencuese Ruse janë thelluar në dekadën e fundit

Fitorja e Pro-Rusit Pellegrini në Sllovaki është indikacion shumë negativ për unitetin e mëtejshëm të BE-së në raport me politikat neo-perandorake të Rusisë. Ndërhyrja dhe shtrirja e influencës ruse në Europë dhe në Ballkan është e vazhdueshme. Përfitimi i Rusisë nga...

Russian Influence Operations deepened in last decade

Pro-Russian Pellegrini's victory in Slovakia is a very negative indication for further EU unity in relation to Russia's neo-imperial policies. The intervention and extension of Russian influence in Europe and the Balkans is continuous. The benefit of Russia from the decisions...

Conflicts in 2024

https://youtu.be/TLdglDwNYG8?si=UXZ5FSnfIPIayNtu Conflicts in 2024 Can we stop things falling apart? 2024 begins with wars… and peacemaking in crisis. Worldwide, diplomatic efforts to end fighting are failing. More leaders are pursuing their ends militarily. More believe they can get away with it. This conclusion of the International Crisis...
spot_img

latest articles