spot_img
HomeNATO

NATO

Kosova në NATO: kur dhe si?

https://youtu.be/G0PQKA1XgBI?si=2FTdZzqdqGYnrxrI Kosova në NATO: Kur dhe si? A mund të bëhet Kosova shteti i 33-të i NATOs? Komunikimi Strategjik i Kosovës me NATOn duhet të kornizohet dhe avancohet. Për këtë, duhet ndërtuar një Platformë Kombëtare për Komunikimin Strategjik Kosovë-NATO. Tash kur, për shkak të luftës në Ukrainë, ka ndryshuar...

Serbia kërcënon Kosovën, sfidon NATOn (Video)

https://youtu.be/T9O9d9vCskI?si=69BfKOsZ1D9YOIv2 Kush po e kërcënon Kosovën edhe pas 24 vjetësh që trupat e NATO dhe KFOR janë prezente? Kush po e kërcënon paqen, sigurinë dhe stabilitetin rajonal edhe pse shumica e shteteve të rajonit janë anëtare të NATO? Këto dhe shumë përgjigje tjera do të gjeni në...

NATO intervention against Serbia was necessary

  How many of you think about why NATO bombed Serbia in 1999? Or, better yet, think about what would have happened if NATO did not intervene against Serbia to stop the terrible war in Kosovo? Today, I wouldn't be even telling you that. All...

Intervenimi i NATO-s ndaj Serbisë ishte i domosdoshëm

https://www.youtube.com/watch?v=kQCwZkd4sPk Sa prej jush e mendojnë përse NATO bombardoi Serbinë në vitin 1999? Ose, thënë më mirë, mendojeni çka do të kishte ndodhur nëse NATO nuk do të intervenonte ndaj Serbisë për të ndalur luftën e tmerrshme në Kosovë? Sot, nuk do të isha as...

Kosova vuajti me shekuj, NATO ndaloi gjenocidin serb në Kosovë (Video)

https://youtu.be/TJGbdirCtw8?si=aMCCL0lTSxYp0siS Kosova vuajti me shekuj, NATO ndaloi gjenocidin serb në Kosovë https://youtu.be/TJGbdirCtw8?si=y6omo8jehA36sKG9   Po mos të ishte ndërhyrja e NATOs, Millosheviqi dhe Serbia do të vazhdonin planin e tyre për të shkatërruar e zhdukur tërë popullin e Kosovës. Kosova vuajti me shekuj nën pushtimin serb dhe bombardimi i...

Tailored path for Kosovo in NATO: closing security concerns in Balkans

A practical and tailored Euro-Atlantic initiative for Kosovo would change the momentum. Member Action Plan (MAP) towards NATO would make Kosovo more optimistic for the future and safer actually. Any armed conflict ideas from the past would definitely disappear and political process on relations...