spot_img
HomeKryesore

Kryesore

Will Ukraine war end before 2025?

In this traumatic period, more than ever Russia tries to expand conflict zones in Western Balkans, mainly through Russian Proxy – Serbia! https://youtu.be/QNm7mf3jy7k?si=OjkdFfF2UmJ2d09l   Will Ukraine War end before 2025? In this traumatic period, more than ever Russia tries to expand conflict zones in Western Balkans, mainly through Russian Proxy...

Operacionet Influencuese Ruse janë thelluar në dekadën e fundit

Fitorja e Pro-Rusit Pellegrini në Sllovaki është indikacion shumë negativ për unitetin e mëtejshëm të BE-së në raport me politikat neo-perandorake të Rusisë. Ndërhyrja dhe shtrirja e influencës ruse në Europë dhe në Ballkan është e vazhdueshme. Përfitimi i Rusisë nga vendimet dhe politikat e qeverive...

Conflicts in 2024

https://youtu.be/TLdglDwNYG8?si=UXZ5FSnfIPIayNtu Conflicts in 2024 Can we stop things falling apart? 2024 begins with wars… and peacemaking in crisis. Worldwide, diplomatic efforts to end fighting are failing. More leaders are pursuing their ends militarily. More believe they can get away with it. This conclusion of the International Crisis Group Commentary on 1st of...

Kosova në NATO: kur dhe si?

https://youtu.be/G0PQKA1XgBI?si=2FTdZzqdqGYnrxrI Kosova në NATO: Kur dhe si? A mund të bëhet Kosova shteti i 33-të i NATOs? Komunikimi Strategjik i Kosovës me NATOn duhet të kornizohet dhe avancohet. Për këtë, duhet ndërtuar një Platformë Kombëtare për Komunikimin Strategjik Kosovë-NATO. Tash kur, për shkak të luftës në Ukrainë, ka ndryshuar...

Kosova në INTERPOL është domosdoshmëri

https://youtu.be/d_qCVJN7kHo?si=1SW_KL6zkq_bTCc8 👉👉 https://youtu.be/d_qCVJN7kHo?si=1SW_KL6zkq_bTCc8 Anëtarësimi i Kosovës në INTERPOL është jashtëzakonisht i rëndësishëm, jo vetëm për shkaqe të subjektivitetit ndërkombëtar të shtetit të Kosovës, por edhe për luftimin e drejtpërdrejt të Krimit të Organizuar Transnacional, terrorizmit, apo dukurive tjera negative të cilat e kërcënojnë jo vetëm Kosovën,...

Liqeni i Ujmanit- pikë e interesit vital për Kosovën

https://youtu.be/dFeMO0Jr82g?si=Z9RpvXVXBYSO4rt_