spot_img

Moti

Wednesday, April 10, 2024
Republic of Kosovo
clear sky
19.5 ° C
22.2 °
19.5 °
45 %
1.5kmh
0 %
Wed
24 °
Thu
21 °
Fri
22 °
Sat
20 °
Sun
22 °

Operacionet Influencuese Ruse janë thelluar në dekadën e fundit

Fitorja e Pro-Rusit Pellegrini në Sllovaki është indikacion shumë negativ për...

Russian Influence Operations deepened in last decade

Pro-Russian Pellegrini's victory in Slovakia is a very negative indication for...

Siguria Globale

NATO

Kosova në NATO: kur dhe si?

https://youtu.be/G0PQKA1XgBI?si=2FTdZzqdqGYnrxrI Kosova në NATO: Kur dhe si? A mund të bëhet Kosova shteti i 33-të i NATOs? Komunikimi Strategjik i Kosovës me NATOn duhet të kornizohet dhe avancohet. Për këtë, duhet ndërtuar një Platformë Kombëtare për Komunikimin Strategjik Kosovë-NATO. Tash kur, për shkak të luftës në Ukrainë, ka ndryshuar neutraliteti edhe i Finlandës edhe...

Artikujt e fundit

Will Ukraine war end before 2025?

In this traumatic period, more than ever Russia tries to expand conflict zones in Western Balkans, mainly through Russian Proxy...

Operacionet Influencuese Ruse janë thelluar në dekadën e fundit

Fitorja e Pro-Rusit Pellegrini në Sllovaki është indikacion shumë negativ për unitetin e mëtejshëm të BE-së në raport me...

Russian Influence Operations deepened in last decade

Pro-Russian Pellegrini's victory in Slovakia is a very negative indication for further EU unity in relation to Russia's neo-imperial...

Conflicts in 2024

https://youtu.be/TLdglDwNYG8?si=UXZ5FSnfIPIayNtu Conflicts in 2024 Can we stop things falling apart? 2024 begins with wars… and peacemaking in crisis. Worldwide, diplomatic efforts to end fighting are...

Kosova në NATO: kur dhe si?

https://youtu.be/G0PQKA1XgBI?si=2FTdZzqdqGYnrxrI Kosova në NATO: Kur dhe si? A mund të bëhet Kosova shteti i 33-të i NATOs? Komunikimi Strategjik i Kosovës me...

Kosova në INTERPOL është domosdoshmëri

https://youtu.be/d_qCVJN7kHo?si=1SW_KL6zkq_bTCc8 👉👉 https://youtu.be/d_qCVJN7kHo?si=1SW_KL6zkq_bTCc8 Anëtarësimi i Kosovës në INTERPOL është jashtëzakonisht i rëndësishëm, jo vetëm për shkaqe të subjektivitetit ndërkombëtar të shtetit...

Liqeni i Ujmanit- pikë e interesit vital për Kosovën

https://youtu.be/dFeMO0Jr82g?si=Z9RpvXVXBYSO4rt_

VERIFIKOmeBurimin (#3): ÇKA ËSHTË SIGURIA KOMBËTARE?

https://youtu.be/yNK64pvzMso?si=_91GlJeQRHEZEbDr #VERIFIKOmeBurimin (#3): ÇKA ËSHTË SIGURIA KOMBËTARE? 👉 https://youtu.be/yNK64pvzMso?si=QS1ZZw4EzxtB5I1Q Në videon e tretë të kësaj serie, flasim pë Sigurinë Kombëtare, konceptet, historikun, teoritë,...

VERIFIKOmeBurimin (#2): KUSH E MBRON KOSOVËN? (video)

  https://youtu.be/KI506-4_pf8?si=m58O32TF904-T_MG VERIFIKO me Burimin (#2): KUSH E MBRON KOSOVËN? Në videon #2 tek #VERIFIKOmeBurimin komentojmë disa prej çështjeve që më së shpeshti...

Gjykata Kushtetuese të nxjerr verdiktin mbi Statutin e Asociacionit (video)

https://youtu.be/7N-j056eC5Q?si=xfGniDSvsoqS7A_V Gjykata Kushtetuese të nxjerrë verdiktin mbi Kushtetushmërinë e Draft-Statutit Europian për Asociacionin Fjalë për fjalë dhe shkronjë për shkronjë Drafti...

#VERIFIKO – sonte fillojmë në orën 18:00

#VERIFIKO Sonte, në orën 18:00, me Rilind Kuçin e fillojmë serinë e emisioneve të shkurtëra mbi tema aktuale dhe veçanërisht...

Serbia kërcënon Kosovën, sfidon NATOn (Video)

https://youtu.be/T9O9d9vCskI?si=69BfKOsZ1D9YOIv2 Kush po e kërcënon Kosovën edhe pas 24 vjetësh që trupat e NATO dhe KFOR janë prezente? Kush po e...