spot_img
HomeBallkanKosovo in NATO: An optimistic future

Kosovo in NATO: An optimistic future

Kosovo in NATO: An optimistic future
Kosova në NATO: një e ardhme optimiste
Kosova në NATO do të kontribuonte në mbylljen e shqetësimeve të sigurisë dhe avancimin e proceseve politike në Ballkan.
Një nismë praktike dhe e përshtatur euroatlantike për Kosovën do të ndryshonte momentin.
Kjo është video nr. 5 në kuadër të ciklit të videove argumentuese rreth fushës së sigurisë në rajonin e Ballkanit.
Realizimi teknik:
Flodian Kuçi dhe Rilind Kuçi
spot_img

latest articles

explore more