spot_img
HomeTagsKosova NATO Lufta Hibride

Tag: Kosova NATO Lufta Hibride

“Beteja e Kosovës” – lufta ruse kundër Perëndimit dhe Kosovës

“Beteja e Kosovës” – lufta ruse kundër Perëndimit Fitorja e parë në Luftën Hibride të Rusisë ndaj Perëndimit në Ballkan, në shekullin e 21-të, ishte pikërisht Kosova. Raporti i senatorit zviceran në Këshillin e Evropës, Dick Marty, ndërtoi një pamje të rreme dhe krejtësisht dezorientuese në...