spot_img
HomeDebate të SigurisëVERIFIKOmeBurimin (#2): KUSH E MBRON KOSOVËN? (video)

VERIFIKOmeBurimin (#2): KUSH E MBRON KOSOVËN? (video)

 

VERIFIKO me Burimin (#2):
KUSH E MBRON KOSOVËN?
Në videon #2 tek #VERIFIKOmeBurimin komentojmë disa prej çështjeve që më së shpeshti leni shtruar pyteje, sikur:
  • A mund Kosova ta mbrojë veten?
  • A do të ketë luftë?
  • A e dobëson sigurinë fakti që rinia po largohet nga Kosova?
  • Sa janë të përgatitura Policia dhe Ushtria e Kosovës?
  • Çfarë dallimi kanë Ushtria e Kosovës dhe Ushtria e Serbisë?
  • Çfarë ndikimi negativ ka propaganda ruse e serbe kundër Kosovës?
  • A është SHBA aleat vetëm i Kosovës apo i tërë Ballkanit?
  • Çfarë qëndrimi duhet të mbajë Kosova në raport me luftën dhe situatën mes Izraelit dhe palestinezëve?
Këto tema të shtruara si pyetje marrin komentet e mia në këtë video.
Rilindi i ka përmbledhur ato shumë profesionalisht.
Ja ku jemi. Kjo është video numër dy në #VERIFIKOmeBURIMIN
Falenderim të veçantë për Radio Vala në Suharekë
#burimramadani #siguria #Kosova #NATO
spot_img

latest articles

explore more