spot_img
HomeDebate të Sigurisë#VERIFIKO - sonte fillojmë në orën 18:00

#VERIFIKO – sonte fillojmë në orën 18:00

#VERIFIKO
Sonte, në orën 18:00, me Rilind Kuçin e fillojmë serinë e emisioneve të shkurtëra mbi tema aktuale dhe veçanërisht ato të sigurisë.
Do të jetë seri e përjavshme dhe me tema interesante.
Videot janë realizuar në Radio Vala, Suharekë.
Realizimi teknik nga Rilindi.

https://www.youtube.com/@BurimRamadaniRKS
👉👉 Në Kanalin tim në Youtube: https://www.youtube.com/@BurimRamadaniRKS
#verifiko

 

 

 

spot_img

latest articles

explore more