spot_img
HomeBallkanSë shpejti video Nr. 6 - Soon video No: 6

Së shpejti video Nr. 6 – Soon video No: 6

Së shpejti, gjatë ditëve të ardhshme, vazhdojmë me publikimin e videos numër 6 në kuadër të ciklit argumentues mbi çështje të sigurisë në Ballkan dhe në Kosovë.

Në videon numër 6, do të flasim për sektorin e sigurisë në Kosovë, nivelin e profesionalizmit, modelin, konceptin dhe mënyrën e të vepruarit në komunitet.
Do të ketë edhe krahasim ne modelin e Serbisë në sektorin e sigurisë.

Rrini me ne dhe bëjeni subscribe Kanalin tim në YouTube:

https://www.youtube.com/@BurimRamadaniRKS

———————

Soon, in coming days, will continue with publishing of Video Number 6, within the cycle of evidencing on security matters in Balkans and Kosovo.

In Video No. 6, will be talking about the security sector in Kosovo, the level of professionalism, the model, concept and the way of doing it in the community.
There will be some comparison with Serbian model of security sector.

Stay tuned and subscribe to my YouTube Channel:

https://www.youtube.com/@BurimRamadaniRKS

spot_img

latest articles

explore more