spot_img

404 Error

The page you are looking for is not available.

Why not try browsing a different article to read through?

Will Ukraine war end before 2025?

In this traumatic period, more than ever Russia tries to expand conflict zones in Western Balkans, mainly through Russian Proxy – Serbia! https://youtu.be/QNm7mf3jy7k?si=OjkdFfF2UmJ2d09l   Will Ukraine War end...

Operacionet Influencuese Ruse janë thelluar në dekadën e fundit

Fitorja e Pro-Rusit Pellegrini në Sllovaki është indikacion shumë negativ për unitetin e mëtejshëm të BE-së në raport me politikat neo-perandorake të Rusisë. Ndërhyrja dhe...

Russian Influence Operations deepened in last decade

Pro-Russian Pellegrini's victory in Slovakia is a very negative indication for further EU unity in relation to Russia's neo-imperial policies. The intervention and extension of...

Conflicts in 2024

https://youtu.be/TLdglDwNYG8?si=UXZ5FSnfIPIayNtu Conflicts in 2024 Can we stop things falling apart? 2024 begins with wars… and peacemaking in crisis. Worldwide, diplomatic efforts to end fighting are failing. More leaders are pursuing their...

Kosova në NATO: kur dhe si?

https://youtu.be/G0PQKA1XgBI?si=2FTdZzqdqGYnrxrI Kosova në NATO: Kur dhe si? A mund të bëhet Kosova shteti i 33-të i NATOs? Komunikimi Strategjik i Kosovës me NATOn duhet të kornizohet dhe...

Kosova në INTERPOL është domosdoshmëri

https://youtu.be/d_qCVJN7kHo?si=1SW_KL6zkq_bTCc8 👉👉 https://youtu.be/d_qCVJN7kHo?si=1SW_KL6zkq_bTCc8 Anëtarësimi i Kosovës në INTERPOL është jashtëzakonisht i rëndësishëm, jo vetëm për shkaqe të subjektivitetit ndërkombëtar të shtetit të Kosovës, por edhe për...

Liqeni i Ujmanit- pikë e interesit vital për Kosovën

https://youtu.be/dFeMO0Jr82g?si=Z9RpvXVXBYSO4rt_

VERIFIKOmeBurimin (#3): ÇKA ËSHTË SIGURIA KOMBËTARE?

https://youtu.be/yNK64pvzMso?si=_91GlJeQRHEZEbDr #VERIFIKOmeBurimin (#3): ÇKA ËSHTË SIGURIA KOMBËTARE? 👉 https://youtu.be/yNK64pvzMso?si=QS1ZZw4EzxtB5I1Q Në videon e tretë të kësaj serie, flasim pë Sigurinë Kombëtare, konceptet, historikun, teoritë, praktikat. Kryesisht për konceptet që kanë...

Or head back to the front page and resume your business.