spot_img
HomeDebate të SigurisëIntervista e sotme në Radio Prishtina

Intervista e sotme në Radio Prishtina

Gjatë intervistës sot në mëngjes në Radio Prishtina, folëm për gjendjen e sigurisë në përgjithësi me fokus në veri, ndërhyrjet e Serbisë, nevojën për avancimin e diplomacisë së Kosovës e të tjera.
Po ashtu, folëm me nostalgji për profesionin e gazetarit dhe gazetën Zëri.

spot_img

latest articles

explore more